Työkoneiden renkaat - Soita Myyntiin 0400814606Myymme, asennamme ja korjaamme maa- ja metsätalousrenkaita, sekä maansiirtokoneiden renkaita.

  • Päämerkkejämme ovat BKT, Alliance, Mitas ja Continental - Kysy myös muita!
  • Varastostamme löytyy sisärenkaat lähes jokaiseen tarpeeseen!
  • Myös ulkorenkaita löytyy hyllystä - toimittajien varastot suomessa -> nopeat toimitukset!
  • Löytyy kattava valikoima pienten työkoneiden, perävaunujen, ruohonleikkureiden ynnä muiden laitteiden renkaita!
  • Teemme myös paistokorjauksia!
  • UUTENA palveluna maansiirtorenkaiden asennukset vaikka asiakkaan montulla!

                                           BKT TRAKTORIN RENKAAT
 

 

 

 

 

Nokian Tyres Nordman Forest F / Nokian Renkaat

Nokian Tyres Nordman Forest F. Telarengas, jonka muotoilu ja rakenne vastaavat kestävyydestään ja suorituskyvystään metsässä tunnettua Nokian Tyres Forest King F -mallia, tehden siitä ihanteellisen vaihtorenkaan.

 

 

 

Forest King F2 | Nokian Renkaat / Nokian Renkaat

 

 

 

 

 

 

Nokian Tyres Forest King F2 on ehdottomasti paras valinta teloja tai ketjuja käyttäville metsäkoneille. Se tarjoaa erinomaista kestävyyttä ja suorituskykyä vaativimmassa metsätalouskäytössä

 

 

 

 

AGRIMAX FORCE, BKT:n huipputuote, on erityisesti tehokkaisiin traktoreihin   suunniteltu vyörengas, joka tarjoaa parasta       suorituskykyä ja tehokkuutta. AGRIMAX FORCE on ajo-ominaisuuksiltaan todella mukava rengas sekä pelto- että tiekäytössä; voit siirtää koneen pellolta toiselle nostamatta rengaspainetta

 


 

AGRIMAX FORTIS on luotettava kumppani valmistelu-, istutus- ja muokkaustöissä. Suunniteltu uusiin, moderneihin ja tehokkaisiin traktoreihin. AGRIMAX FORTIKSELLA voit kuljettaa hyvinkin suuria kuormia maksimoidaksesi liiketoimintasi tuottavuuden.


AGRIMAX RT 657 on optimaalinen rengas maanviljelyyn ja tiekäyttöön. Tämä rengas takaa loistavan ajomukavuuden, kuin myös merkittävät polttoainensäästöt. AGRIMAX RT 657 on paras valinta niille, jotka tarvitsevat monipuolista ja luotettavaa rengasta suorituskyvystä tinkimättä.


AGRIMAX RT 765, BKT:n 70 sarjalainen rengas sopii useisiin raskaisiin töhin, kuten maanviljelyyn, pelto- ja tiekuljetuksiin ja ruiskutuksiin. Leveä kosketuspinta ajoalustaan varmistaa parhaan mahdollisen pidon kaikilla pinnoilla.


AGRIMAX RT 855 tarjoaa loistavaa pitoa ja mukavuutta. Pääasiassa maanviljelyyn ja pelto- että tiekuljetuksiin suunniteltu rengas, sopii myös joissain ko'oissa rivinviljelyyn ja ruiskutukseen. AGRIMAX RT 855:llä on erinomaiset itsepuhdistuvuusominaisuudet, mikä mahdollistaa nopean siirtymisen pellolta tielle.


TR 135 soveltuu parhaiten peltokäyttöön. Jotkut koot ja versiot sopivat myös kaivureihin ja metsäkäyttöön. Pito, itsepuhdistuvuus ja vakaus ovat ominaisuuksia jotka tekevät renkaasta hienon kumppanin jopa vaikeimpiin maasto-olosuhteisiin.

BKT JA ALLIANCE METSÄRENKAAT
 

FORESTECH on teräspistosuojattu vyörengas joka sopii myös ajokoneisiin. Se tarjoaa erinomaista pitoa jopa raskaassa käytössä. Vahva jalkaosa ja olka-alue varmistavat suuren vauriokestävyyden ja pitkän kestoiän. Siispä voit kohdata vaikeimmat olosuhteet huoletta.


TR 678 teräsvyörengas sopii metsäkonekäyttöön. Renkaan hyvä pito ja itsepuhdistuvuus, sekä erinomainen kestävyys viiltoja ja pistoja vastaan johtaa lyhyempiin seisokkeihin ja suurempaan tuottavuuteen.


Alliance F346 metsärengas on kehitetty moderneihin ajokoneisiin ja motoihin rankkoihin olosuhteisiin. Pito, polttoainetaloudellisuus, vähäinen maantiivistyminen ja ajomukavuus ovat renkaalle ominaisia piirteitä. Renkaan vahva rakenne, kumiseos, vahvat ja paksut kyljet sekä mutasuoja antavat renkaalle pitkän käyttöiän haastavissakin olosuhteissa.


Alliance F343 nylonrunkoinen teräsvyöllä vahvistettu metsäkonerengas jonka kulutuspinnassa ja kyljissä on käytetty erikoiskumiseosta. Kuvio on suunniteltu vaihtelevalle maastolle.

BKT MAATALOUSPERÄVAUNUN RENKAAT
 

RIB 900 soveltuu perävaunuihin ja työkoneisiin. Se tarjoaa erinomaista käsiteltävyyttä ja vähäistä maaperän tiivistymistä.Tarjouspyyntö

Alla olevalla lomakkeella voit pyytää esimerkiksi rengastarjousta.

 

Kuvavarmenne