Valikko Sulje

RAHOITUS

Uudet renkaat huolettomasti osamaksulla.

Vianor Tili: osamaksulla 10 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianorin yksityisasiakkaana voit maksaa renkaat ja autohuoltopalvelut osamaksulla. Ostaessasi Vianor Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat kaikkiin ostamiisi renkaisiin ja autohuoltopalveluihin jopa 10 kk aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Miksi valita Vianor Tili?

  • Saat 10 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Halutessasi voit myös maksaa koko saldon kerralla pois milloin tahansa.
  • Ei avausmaksua tai muita kuluja – todelliset luottokustannukset 0 euroa
  • Mahdollisuus myös pidempään maksusuunnitelmaan

Luottoesimerkki 750 euron ostokselle 10 kuukauden maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 0 €. Todellinen vuosikorko: 0 %. Luoton kustannukset: 0 €. Maksettava yhteensä: 750 €. Osamaksuerä/kk: 75,00 €, 10 erää. Vianor Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Todelliset luoton kustannukset

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO LUOTTOKULU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
10 kk 0 % 0 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 15 % + Viitekorko 4,90 €

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Voit hakea Vianor Tiliä myös tekstiviestillä. Lähetä viesti vianor numeroon 18311, niin saat ohjeet paluuviestillä. Tekstiviesti on maksuton.

Suosittelemme Vianor Tilin hakemista ja aktivoimista etukäteen. Näin säästät aikaa ja vaivaa ostoksia tehdessä.


Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: korotushakemukseen

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.


Maksutavat palvelupisteissä

Vianorin palvelupisteissä maksuvälineenä käyvät käteisen ja tavallisten pankkikorttien lisäksi Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, American Express, Diners Club, Maestro, Tiliraha, Aktiiviraha, OP käteisluotto, OK ja Business Fleet A1. 

Renkaanvaihdon, renkaiden tasapainotuksen ja rengashotellipalvelun voit maksaa myös MobilePay:lla. 

Lisäksi voit maksaa joustavasti https://vianor.fi/vianor/maksutavat/ ottamalla käyttöön Vianor Tilin.


Maksutavat verkkokaupassa

Vianorin verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankissa omilla pankkitunnuksillasi. Kun tulet verkkokaupassamme maksuvaiheeseen, Paytrailin turvajärjestelmä suojaa tietosi ostotapahtuman aikana.

Vianorin verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi myös Visa- tai Eurocard/Mastercard-luottokortilla. Myös luottokorttimaksut turvataan Paytrailin turvajärjestelmällä.

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi joustavasti ottamalla käyttöön Vianor Tilin.

Halutessasi voit myös maksaa verkkokauppaostokset vasta palvelupisteessä.

Siirrymme 18.12.2023 uuden rahoitusyhtiön (Resurs Bank AB:n) palveluihin. Aikaisemmin rahoituksesta vastasi Avarda. Mikäli sinulla on rahoitus Avardan kautta, ota yhteyttä Avardan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2532 7100 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@avarda.fi.